CSM Bucuresti – Castigatoarea EHF Champions League
May 8, 2016
Drusal servicii de curatenie Baia Mare
Drusal sisteaza serviciile de curatenie in Baia Mare
May 11, 2016
Arata toate

Baia Mare – Adio Final 4

Adio Final 4! Adio Campioana Europei!

Suporterii baimareni s-au dovedit a fi “insetati” de meciuri valoroase, importante, si de fiecare data cand au avut ocazia au umplut tribunele baimarene sustinandu-si echipa favorita de fiecare data!
Baia Mare a avut mereu un public exemplar, laudat de orice adversara, care a jucat aici!

Si atunci nu pot sa nu ma intreb: DE CE?
Cine a furat baimarenilor acest eveniment si de ce?

In conditiile in care “investitia” in baimareni, in acest turneu final, reprezenta sub 1% din bugetul pe care Municipiul Baia Mare “promitea” sa il ofere echipei de handbal feminin.
In conditiile in care in decembrie Consiliul Local si-a oferit acordul de principiu, iar in ianuarie am votat si ne-am asumat organizarea Final 4 in Baia Mare!

Cum poate cineva, si la ordinele cui, sa se suprapuna, ilegal, Consiliului Local, si sa trimita o notificare FRH prin care refuza organizarea acestui turneu?
Am vrut-o pe Gyor sau pe Buducnost, dar cand avem o echipa din Romania Campioana Europeana refuzam sa o vedem in Baia Mare?
Bataie de joc si nesimtire!

Poate sunt “clown”, asa cum diversi “anonimi”, ce simuleaza meseria de jurnalist, sugereaza, insa de fiecare data mi-am dovedit bunele intentii spre solutionarea problemelor si am incercat sa fac ceva, nu doar sa improsc cu noroi!

Pana una alta, inca o data felicitari fetelor de la CSM Bucuresti pentru rezultatul FABULOS, dar si fetelor noastre de la HCM Baia Mare, pentru anduranta eroica de care dau dovada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *